toilet


De “badkamer” meet ca 90 bij 72 cm. Hier is de wasbak geplaatst en het thetford toilet CS200. (Draaibaar toilet, met spoeling vanuit de grote schoonwatertank. Daardoor is het toilet zelf erg compact.) De wand tussen bestuurder en toilet wordt deels schuin gemaakt om de stoel ook in de achterste stand te kunnenzetten. Na veel passen en meten hebben we voldoende ruimte voor toilet. De bril kan omhoog, je kunt er goed op zitten en de voeten ruimte is ca 40 cm, met eventueel nog extra de ruimte onder de koelkast voor de voeten. Doordat het toilet draaibaar is kan het ook naar de deuropening gezet worden zodat je (met deels open deur) veel been ruimte hebt.
In de wc-ruimte komt ook een opening van de ringverwarming. Via een kleine koof bij de linkerzijkant gaat een 3cm buis verder naar de cabine voor het laatste uitstroomrooster.

Overzicht toilet en wastafeltje. Electra en water zijn aangesloten op het toilet. Door de eigenzinnige indeling van thetford moet ik nog wel puzzelen om de electrische aansluiting goed te laen werken met de pomp in combinatie met het stuur-releis.